۱۳۹۶ دی ۹, شنبه

مراحل کارکرد نرم افزار حسابداری شایگان سیستم



فرم فاکتور فروش نرم افزار حسابداری حسابگر دارای دو تب مشخصات و فروشنده است. در بخش مشخصات فاکتور فروش نرم افزار حسابداری حسابگر ابتدا شماره فاکتور باید تعیین شود. در نرم افزار حسابداری تاریخ فاکتور قابل تغییر است که کاربر می‌تواند با توجه به نیاز خود آن را تغییر دهد. در کنار تاریخ فاکتور آیتمی که اخیراً به نرم افزار اضافه شده است تاریخ ایجاد فاکتور است که تاریخ و زمان باز شدن فاکتور را ثبت می‌کند و با اصلاح فاکتور این تاریخ تغییری نخواهد کرد در حالت کلی این تاریخ قابل تغییر نیست.
بعد از تعیین شماره فاکتور برای وارد کردن اطلاعات مربوط به فروش کالاها ابتدا باید نام و کد مشتری را تعیین نمایید. در این بخش از نرم افزار حسابداری امکان ثبت اطلاعاتی مانند کد مرکز هزینه، بیجک، رفرنس، عطف سند وجود دارد.
در نرم افزار حسابداری قادرید سفارش فروش و پیش‌فاکتور خود را به فاکتور فروش تبدیل کنید برای این امر بعد از انتخاب نام مشتری خود با انتخاب سرچ در جلوی شماره سفارش و یا شماره پیش‌فاکتور، سفارش و یا پیش‌فاکتور فروش خود را انتخاب نمایید. با این امر اطلاعات وارد شده در این بخش‌های ذکر شده عینا وارد جدول مربوط به فروش کالا می‌شوند.
از امکانات منحصر به فرد نرم افزارحسابداری حسابگر امکان کپی از فاکتورهای دیگر است. در فاکتور فروش امکان تعیین تاریخ سر رسید نیز وجود دارد.
امکان ثبت‌نام و کد نماینده فروش، نوع ارز، نرخ، توضیح، کد پروژه و نام پروژه از دیگر امکانات نرم افزار حسابداری حسابگر است.
در جدول مربوط به اطلاعات کالاهای فروش قادر به ثبت ردیف، انبار، کد کالا، نام کالا، مقدار، فی، مبلغ و باقیمانده هستید همچنین امکان اضافه کردن ستون‌های مورد نیاز خود در این بخش نیز هستید که برای این امر باید از مسیر پارامترهای خریدوفروش > مدیریت فیلدهای فاکتور اقدام کرد و فیلدهای مورد نیاز را برای مشاهده تعیین کرد. در بخش اطلاعات تکمیلی ردیف فاکتور قادر به مشاهده و ثبت اطلاعاتی مانند کد کالا، نام کالا، اطلاعات فنی، محل نگهداری، شماره ردیف، توضیح ردیف، واحد اول، مقدار، فی، درصد تخفیف، فی درصد تخفیف، وزن، حجم و... هستید.
اعمال هزینه‌های ثابت و تخفیف نیز در بخش فاکتور در نرم افزار حسابداری حسابگر وجود دارد.
در پایین‌ترین بخش هر فاکتور فروش گزینه‌هایی مانند حساب، دریافت لیستی، کالا، وضع تخفیف، به ترتیب کد، به ترتیب نام، سریال، برگ دریافت، دفتر قسط، تسویه، ارسال، پرداخت‌ها، باسکول، فیش ترازو، وضع هزینه، پیام کوتاه، سریال تجمعی، دریافت سریع و مرتبط به وجود دارد همچنین در بالاترین بخش هر فاکتور گزینه‌های خروج، انصراف، ذخیره، ارسال، حذف، جدید، چاپ، ثبت، سند، کاردکس، گردش، تغییرات، ارسال، نمایش کلید، پیوست، تبدیل از فاکتور و راهنما قابل انتخاب هستند.
بعد از وارد کردن اطلاعات مربوط به فاکتور فروش خود دکمه ذخیره را انتخاب نمایید سپس برای ثبت روی ثبت کلیک کنید چنانچه گزینه ثبت را انتخاب نکنید هنگام خروج از فاکتور از شما پرسیده می‌شود که سند فاکتور ثبت نشده است آیا آن را ثبت می‌کنید؟
بعد از ثبت فاکتور امکان مشاهده سند آن ممکن است همچنین در همین بخش از نرم افزار حسابداری امکان مشاهده کاردکس کالاهای فاکتور و گردش حساب مشتری وجود دارد.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر